Koken met de Kamado

De Kamado is een dikwandige grill, gebaseerd op de kookpotten uit het oude Azië. Vlees, vis en groenten krijgen in de Kamado een rijk rookaroma. De techniek is in feite al eeuwenlang hetzelfde: de lucht stroomt door de keramische behuizing van de grill en gaat via de ventilatieopeningen in het koepelvormige deksel naar buiten. De houtskoolbrokken komen tot leven als rook en hitte. Met trots heeft Kamado Joe voortgebouwd op deze traditie. De klassieke stijl van de grill hebben we gemoderniseerd met ongeëvenaard vakmanschap, innovatieve accessoires en een collectie flexibele grilloppervlakken.

light-it-up
salting-steaks-450x275
Fundamentals_Header_WEB
EENVOUDIG SAMEN TE STELLEN, MAKKELIJK IN HET GEBRUIK EN MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN: ALLE ASPECTEN VAN DE KAMADO JOE ZIJN EROP GERICHT OM ELKE GRILLERVARING ZO LEUK EN DANKBAAR MOGELIJK TE MAKEN.

HET SUCCES VAN GRILLEN EN ROKEN HANGT AF VAN MAAR ÉÉN DING: DE SMAAK. EN BIJ DE KAMADO JOE IS DIE FANTASTISCH: IEDEREEN IS DOL OP DE VERRUKKELIJKE GERECHTEN DIE UIT DE KAMADO KOMEN, MET HUN HEERLIJKE ROOKAROMA./div>