Houtskool

OP ZOEK NAAR DE BESTE BRANDSTOF TER WERELD

Maakt niet uit wat we moeten doen en waar we naar toe moeten. Dat is de instelling van het team bij Kamado Joe. Voor wat betreft houtskool hebben we dan ook geen genoegen genomen met een nieuwe verpakking voor een middelmatig product, zoals zo veel andere grillfabrikanten. We wilden iets dat net zo bijzonder was als onze grills.

DIT IS HET VERHAAL ACHTER DE KAMADO JOE HOUTSKOOL

IN SAMENWERKING MET ARGENTIJNSE HOUTSKOOLSPECIALISTEN HEBBEN WE EEN EXCLUSIEVE MENGELING ONTWIKKELD VAN DRIE SOORTEN HARDHOUT DIE ZO LEGENDARISCH COMPACT ZIJN DAT DE PLAATSELIJKE BEVOLKING ZE ‘BIJLBREKERS’ NOEMT.

DOOR DAT COMPACTE HOUT NAUWGEZET TE BRANDEN IN TRADITIONELE BUITENOVENS KRIJGEN WE DE GROOTSTE, BESTE HOUTSKOOLBROKKEN TER WERELD.

HOUTSKOOL IS GEEN BIJZAAK: HET RESULTAAT EN HET PLEZIER VAN BUITEN GRILLEN STAAT OF VALT MET DE HOUTSKOOL DIE JE GEBRUIKT.

DAAROM ZIJN WE TROTS OP ONS VERBOND MET VAKLIEDEN DIE 100% NATUURLIJKE HOUTSKOOL PRODUCEREN, HOUTSKOOL DIE LANGER, SCHONER EN BETER BRANDT.

Dat zie je wanneer je de zak opent. Je voelt het wanneer je de grote brokken oppakt. En natuurlijk proef je het telkens weer – zelfs wanneer je onze topkwaliteit houtskool een tweede of derde keer gebruikt in de grill. Dat is het mooie van betere houtskool.