Aanmaakblokjes

Vuur en rook: deze twee elementen zijn bepalend voor het fantastische grillresultaat van een Kamado. Daarom hebben we zo veel moeite gedaan om ‘s werelds beste houtskool, houtsnippers en aanmaakblokjes te vinden en samen te stellen. Ons assortiment hoogwaardige brandstoffen en gereedschappen is optimaal betrouwbaar en constant van kwaliteit. Zo is het aansteken en aromatiseren van je Kamado Joe een fluitje van een cent.

DE GROOTSTE, BESTE BROKKEN

Houtskool

Deze houtskool van 100% echt Argentijns hardhout wordt exclusief gemaakt voor Kamado Joe. De houtskool brandt schoon op. De brokken branden heter en langer dan alle andere producten die er op de markt zijn.

VERKRIJGBAAR IN 6 SMAKEN

Rookhout

Wij leveren brokken en snippers van diverse houtsoorten, van assertief tot subtiel. Elke houtsoort geeft een eigen, uitgesproken aroma: appel, kersen, hickory, esdoorn, eiken en pecannoot.

SCHOON EN 100 % NATUURLIJK

Aanmaakblokjes

Onze hoogwaardige, milieuvriendelijke Fire Starters, blokjes zuivere paraffinewas, leveren de schoonste en grootste hitte, reukloos en zonder opvlammen of chemische bijsmaak.

SNEL EN MAKKELIJK

Elektrische aansteker

Met deze aansteker zet je 600 watt direct op de houtskool, zodat de grill snel brandt. De drie lussen en het schuine, roestvast stalen element zorgen voor optimaal contact met de houtskool: een veilige en snelle manier om de grill aan te steken.

VLUG EN SCHOON AANSTEKEN

Joe Blow elektrische heteluchtbrander

De snelste manier om je Kamado Joe aan te steken. De Joe Blow elektrische brander werkt met hete lucht en een krachtige aanjager, zodat de houtskool binnen 3 minuten brandt.