Speciale hulpmiddelen

Traditioneel schroeien en roken zijn niet de enige manieren om vlees te bereiden boven houtskool, dat weet iedereen die graag gebruikmaakt van de grill. Met de juiste accessoires kun je de hitte en rook binnen een Kamado Joe inzetten voor van alles, van krokante pizza’s tot gebraden kalkoen en nog veel meer.

VERKRIJGBAAR VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Pizzasteen

Deze schokbestendige keramische steen verdeelt de hitte gelijkmatig en absorbeert overtollig vocht, zodat elke pizza een perfect krokante bodem krijgt.

PIZZERIAKWALITEIT

Pizzaschep

De afgeschuinde rand van onze lichtgewicht houten pizzaschep schuift moeiteloos onder de pizzabodem. Ideaal bij het opdienen.

SNIJDEN ALS EEN PRO

Pizzasnijder

Deze lange pizzasnijder loopt onderaan iets rond. Perfect om warme houtovenpizza’s makkelijk in porties te verdelen. Bovendien heb je goed houvast, zodat je het met één hand af kunt

GESCHIKT VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Pizzasteen voor panpizza´s

Voor de echte liefhebbers is er de panpizzasteen, waarin je niet alleen heerlijke quiches en pasteien kunt bakken, maar ook bijvoorbeeld paella, eenpansgerechten en brood.

GESCHIKT VOOR ALLE GRILLS

Kippenstomer

In de robuuste Kamado Joe kippenstomer past de inhoud van een groot blik bier (50 cl). Hij is geschikt voor hele kippen tot een gewicht van ruim 2 kg en leent zich voor allerlei bereidingswijzen.

GESCHIKT VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Ribbetjesrek

Met ons ribbetjesrek maak je optimaal gebruik van de ruimte in de grill en kun je grote hoeveelheden ribbetjes gelijktijdig en gelijkmatig bereiden. Het rek is ook geschikt voor kippenpoten, karbonaden en dergelijke.

GESCHIKT VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Gietijzeren braadpan

Deze dikwandige pan is een must voor buitenkoks en ideaal voor het bereiden van soep, stoofschotels, chili en zelfs vruchtencrumbles.

GESCHIKT VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Gietijzeren wok

Deze gietijzeren wok houdt de hitte goed vast en staat stevig door zijn uitgebalanceerde gewicht. Hij is dan ook bij uitstek geschikt voor het bereiden van roerbakgerechten, maar ook voor het grillen van kleinere stukjes vlees, vis of groenten.